Kennis maken

De informatie die u op onze website hebt gevonden, heeft u u nieuwsgierig gemaakt. Daarom bent u op deze pagina gekomen.

Wij willen u met alle genoegen de mogelijkheid bieden om eens als gast aanwezig te zijn op een van onze clubavonden. Dat is de beste manier om te ervaren hoe met elkaar bezig zijn om te genieten van mooie audio-visuele presentaties. En hoe we steeds elkaar van dienst willen zijn met tips en adviezen om ons verder te ontwikkelen in deze boeiende hobby.

Neem een kijkje in de jaarplanning en kijk eens of er een maandagavond past in uw agenda. Laat bij voorkeur even weten dat u gaat komen. Dat kan via het contactformulier of rechtstreeks bij de coördinator Jos Hagens:
per mail: jpjmhagens@home.nl of telefonisch: 0485-314938.
Onze clubavonden zijn steeds van 20.00 – 22.00 uur en vinden plaats in Wijkcentrum ‘De Schakel’, Archimedesstraat 9, 6533 MA in Nijmegen

Lid worden

Maar overweegt u meteen lid te worden. Voor de lidmaatschapsbijdrage hoeft u het niet te laten. We houden onze kosten zo laag mogelijk, zodat het voor niemand een drempel behoeft te zijn. En… u bent meteen welkom ook op de workshopavonden.
Aanmelding kan via het contactformulier of rechtstreeks bij de coördinator Jos Hagens.