Een maatje voor als het niet lukt….

Bijna iedereen fotografeert. En veel fotografen doen ook iets met hun beelden. Dat kan veel zijn:

  • je beelden bewerken, laten afdrukken en ingelijst aan de muur hangen
  • een fotoboek maken en laten afdrukken
  • een collage va de mooiste beelden maken en op groot formaat laten afdrukken
  • een presentatie maken

Een presentatie maken is tegenwoordig helemaal niet zo moeilijk meer.
Er zijn heel veel (gratis) programma’s die de mogelijkheid om een diashow te maken. Veel daarvan bieden ook een mogelijkheid om er muziek aan toe te voegen.
Je krijgt dan ook echt een diashow: elk beeld komt even snel op, staat even lang in beeld, en maakt weer even
snel plaats voor een volgend beeld.
Er zijn ook programma’s die meer / veel meer mogelijkheden bieden. We komen dan ook al dichter bij wat we een audiovisuele presentatie gaan noemen.

Presentaties maken kan een echt boeiende hobby worden, en al heel snel kun je vrienden en familie verbazen met wat je met de beelden tot stand gebracht hebt. Maar zoals elk hobby kost ook deze tijd. Hoe meer mogelijkheden je in je presentatie wil hebben, hoe meer tijd…
En… hoe vaker de frustratie toeslaat: “het wil niet lukken wat ik wil” of ook “vorige keer ging het toch, waarom nu niet”. Zelfs ons als leden van de AV Groep Nijmegen overkomt dat regelmatig. Maar dan hebben we altijd elkaar en kunnen we snel contact met iemand opnemen om uit de brand te geraken. We hoeven dan niet urenlang te piekeren, te proberen, opnieuw te proberen, internet afzoeken, koffie te drinken om het weer uit het geheugen te vissen, of watc dies meer zij.
Nee, binnen de AV Groep zijn we elkaars maatje.

En dat maatje zijn willen we iedereen die presentaties maakt ook gunnen.
We begrijpen dat een leuke hobby hebben nog niet ook de verplichting van een club of vereniging met zich mee hoeft te brengen. Maar zo af en toe zou het toch wel handig zijn als je iemand met dezelfde hobby even kunt vragen je te helpen. En dat kan…

Iedere hobbyist die op welke manier dan ook met het maken van presentaties bezig is, bieden we een maatje.
Het contact met elkaar kan via vraag en antwoord via mail of WhatsApp, kan via telefoon, kan via videobellen. We hebben ook de mogelijk om via een klein programma op afstand in uw eigen computer hulp te bieden door te laten zien hoe het werkt.

Dus voor wie zo’n maatje wel ziet zitten:
Laat ons via het contactformulier weten dat u een maatje zoekt. Geef daarbij even kort aan hoe u met presentaties bezig bent en met welk programma u werkt. Dan kunnen we een lid aan u koppelen die daar bij kan helpen.
En voor alle duidelijkheid: dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Een lidmaatschap van AV Groep Nijmegen is niet verplicht.